HTML
Quem Somos Banner
HTML

OM OSS

Vital Proteins är mer än bara kollagentillskottet som du inkluderar i din dagliga rutin. Vi är mer än bara en produkt som bidrar till ett ungdomligt utseende, fast och elastisk hud samt att bibehålla muskelmassan och normal benstomme. Vår ambition är att hjälpa dig få ett bättre välmående och uppmuntra dig att ta kontroll över din hälsoresa så att du kan nå dina hälsomål - oavsett hur du definierar dem. Med hjälp av våra produkter kan du förse din kropp med högkvalitativt kollagen, så att du är redo för livets alla äventyr. Börja leva ett rikare, mer livfullt liv med Vital Proteins!

HUR ALLTING BÖRJADE

Ett meddelande från vår grundare, Kurt Seidensticker

Jag lanserade Vital Proteins 2013 med ett enda mål i åtanke: att hjälpa människor att leva ett rikare och mer livfullt liv. Det kändes självklart att dela med mig av fördelarna med kollagen till andra, så att de också kunde nå sin fulla potential.

Det är därför vi erbjuder ett brett utbud av förstklassiga kollagenprodukter som passar alla livsstilar - oavsett hur upptagen eller aktiv du är - och ger dig verktygen du behöver för en mer tillfredsställande hälsorutin.

Det gläder mig att du nu också har chansen att uppleva Vital Proteins. Varmt välkommen till Vital Proteins-familjen!

Ditt välbefinnande är viktigt!

Kurt Seidensticker, grundare

HTML

FÖRBÄTTRA DITT KOLLAGEN-IQ

#WellnessIsVital