Vanliga frågor

VANLIGA FRÅGOR
HTML

KOLLAGEN

Kollagen är kroppens vanligast förekommande protein och är en nyckelbeståndsdel i all bindväv. Kollagen tillhandahåller infrastrukturen i det muskuloskeletala systemet.
Kollagen utgör hela 70 % av huden och är därmed en viktig byggsten för den. Dermis, som utgör grunden för huden, är involverad i hudens elasticitet och är den främsta källan till kollagen i huden.

Förvara ditt kollagen på en sval och torr plats.

Gällande Vital Proteins produkter rekommenderar vi alltid att du rådgör med din läkare eller barnmorska innan användning.

Ja, våra kollagenpeptider är hydrolyserade.

Vital Proteins produkter lämpar sig endast för vuxna.

Vi rekommenderar att du tar kollagen kontinuerligt för bäst resultat.

Vi rekommenderar att du tar rekommenderad daglig dos för att börja se resultat.

Collagen Peptides och Marine Collagen:
Vårt kollagen är neutralt i smaken och perfekt att tillsätta i vatten, kaffe, smoothies med mera. Blandas enkelt i varma eller kalla vätskor och kan tas när som helst på dygnet. Häll 1-2 skopor i 250 ml vätska och blanda noggrant. Ta en eller två gånger dagligen, utan att överskrida den rekommenderade dagliga dosen.

Collagen Peptides Stick Pack och Marine Collagen Stick Pack:
Häll 1 portionspåse i 250 ml vätska och blanda noggrant. Ta en gång dagligen.

HTML

 

 

PRODUKTER

Du kan köpa Vital Proteins på apotek och hälsokostbutiker.

Nej, det är det inte, eftersom det kommer från nötkreatur/fisk. Eftersom kollagen är animaliskt och inte existerar i växtriket så finns det inget veganskt kollagen. Däremot finns det veganska kollagentillskott som innehåller näringsämnen som hjälper kroppens egna kollagenbildning.

Vi rekommenderar att du börjar med Collagen Peptides eller Marine Collagen. De är båda luktfria, smakneutrala och väldigt enkla att inkludera i kosten. Marine Collagen är dessutom särskilt anpassat för pescetarianer.

Ofta begravs skopan i kollagenblandningen under transport. De flesta hittar skopan genom att använda en gaffel för att kamma igenom kollagenpulvret. Om du fortfarande inte hittar den, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Burkar:
Burk, lock och skopa sorteras som plastförpackning.

Stick Pack:
Sortera ytterförpackningen som pappersförpackning och innerförpackning som restavfall.