Vad är kollagen?

 

Kollagen är kroppens vanligast förekommande protein och är en nyckelbeståndsdel i all bindväv. Kollagen tillhandahåller infrastrukturen i det muskuloskeletala systemet.

Kollagen utgör hela 70 % av huden och är därmed en viktig byggsten för den. Dermis, som utgör grunden för huden, är involverad i hudens elasticitet och är den främsta källan till kollagen i huden."

I takt med att vi åldras och ju mer stress vi utsätter vår kropp för, desto mer påverkas kollagenproduktionen, vilket kan leda till att fina linjer och slapp hud uppträder. Därför är det bra att börja konsumera kollagentillskott (alltid i hydrolyserad form!) så tidigt som möjligt.

 

Vad är fördelarna med Vital Proteins?

Vital Proteins produkter innehåller kollagen som bidrar till ett ungdomligt utseende, fast och elastisk hud. Kollagen är ett protein. Protein bidrar till att bibehålla muskelmassan och normal benstomme.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en mångsidig och varierad kost och en hälsosam livsstil.

 

Hur du använder Vital Proteins

Genom att komplettera din kost med Vital Proteins kan du öka ditt kollagenintag.

Vårt kollagen är gjort av en enda ingrediens, är neutralt i smaken och perfekt att tillsätta i vatten, kaffe, smoothies med mera. Blandas enkelt i varma eller kalla vätskor och kan tas när som helst på dygnet.

 

Vilken är den bästa tiden att ta Vital Proteins?

Vital Proteins kollagen kan tas när som helst på dygnet och är därmed väldigt enkelt att lägga till i din vardagliga rutin. Att konsumera Vital Proteins varje dag enligt den rekommenderade dagliga dosen är viktigt för att uppnå de förväntade resultaten.

 

Fungerar det verkligen att ta kollagen?

Vårt betyg på Amazon säger allt! En snabb genomgång av produktrecensionerna (välj en produkt, vilken som helst!) visar tusentals recensioner från nöjda personer som har lagt till Vital Proteins kollagen i sin dagliga rutin.